PK Bouwservice is een eenmanszaak en gevestigd in het Drentsche Hollandscheveld, met meer dan 20 jaar ervaring in de bouwsector, de aangewezen persoon om u vakkundig bij te staan bij renovatie, nieuwbouw en onderhoud op maat, van bestaande woningen, kleinschalig vastgoed en overige gebouwen als schuren en veranda’s.

Wij beschikken over alle mogelijke middelen, een moderne werkplaats en kennis om u goed van dienst te kunnen zijn, waarbij alles mogelijk is. Geven u gedegen en eerlijk advies en denken graag met de klant mee voor oplossingen, van A tot Z, waarbij de wensen van de klant centraal staan.

Wie zijn wij 1 edeaa254ef Wie zijn wij 2 a5c350e360

Mijn naam is Pieter de Kamper. Na vele jaren werkzaam te zijn geweest bij diversen bouwbedrijven, zijn we ons eigen bouwservice bedrijf gestart in 2013 samen met mijn partner Mariska. Elke klus op zich is een uitdaging voor mij. Onze grote kracht is een aanspreekpunt, korte lijnen en duidelijkheid voor alle partijen, u bent verzekerd van kwaliteit met oog voor detail.

Ik laat u graag kennismaken met mij geleverde werk, welke u uiteraard kunt terug vinden in onze foto presentaties en nodig u van harte uit voor een kennismakingsgesprek om u te informeren over alle mogelijkheden die PK Bouwservice u te bieden heeft.